Hej Sverige!

Välkommen till bpdata! På den här webbsidan kommer jag i Butiken att erbjuda tjänster,  program och dokument som har med butiker på internet att göra. Till att börja med handlar det om ZenCart v1.5.5f,  osCommerce responsive master och WordPress med Woocommerce. Alla på svenska förståss! Om du har frågor eller önskemål, så lägg in en kommentar.

2 svar på ”Hej Sverige!”

  1. Hej, Det vore bra om ni kunde lägga till fler dokument om hur man installerar och administrerar en butik på internet. Vad kostar det att sätta upp en butik på internet och vad är det för årlig kostnad att driva en butik på internet. Hur lägger man till en produkt?

    1. Hej Yngve,
      Om du klarar att installera e-handels programvaran själv och själv lägga in dina produkter, och administrera butiken, så kostar det ca 300-400 kr per år för domännamn och webbhotellplats. Om du behöver konsulthjälp med starten, så kostar det ca 5000-10000 i startavgift och sedan 300-400 per år för domännamn och webbhotellplats om du klarar av att sköta den dagliga driften själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *